Over mij

Monique Heegen

 

Monique Heegen is op 11 mei 1972 geboren in Emmen en groeide op als enig kind. Als klein meisje mocht ze al graag haar stem laten horen en zong ze alle liedjes mee die op radio of tv voorbij kwamen. Dit kreeg pas veel later een serieus vervolg. Door de theatervoorstellingen die ze een aantal jaren heeft gedaan kreeg ze de smaak van het zingen steeds meer te pakken en met hulp van haar toenmalige zangcoach schreef ze in 2008 haar allereerste eigen liedje “Geluk”. Vanaf toen begonnen ook de optredens te komen en Monique vond het geweldig om de mensen te verblijden met haar stem. Vele muziekproducties in allerlei muziekstijlen volgden en inmiddels is ze uitgegroeid tot een echte allround zangeres met een breed repertoire aan eigen liedjes en covers die variëren van Nederlandstalige volks- en feestmuziek, Engelstalige pop, country en Duitse schlager.

Met haar verfrissende liedjes en spontane uitstraling maakt Monique van ieder optreden iets bijzonders. Samen met haar geluidstechnicus en een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie vormt ze een ijzersterk concept voor een onvergetelijk feest en zorgt er altijd voor dat iedereen met een goed gevoel huiswaarts gaat. Zowel een knallende half uur set als een avondvullend programma met dj, het kan allemaal !

Naast het zingen heeft Monique nog een bijna fulltime baan als applicatiebeheerder in het ziekenhuis waar ze al bijna 30 jaar met veel plezier werkt. Gelukkig kan ze beide prima met elkaar combineren en hoopt ze dit nog heel lang te kunnen blijven doen !

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this